Vzhledem k povaze vašich
Forum-Hausbau: Ihre kostenlose Bauherrenhilfe im Netz

Vzhledem k povaze vašich

Vzhledem k povaze vašich
« am: Gestern um 14:15:46 »
Vzhledem k povaze vašich služeb je pro mě naprosto klíčová naprostá diskrétnost a ochrana soukromí. Můžete mi prosím potvrdit, zda je váš salon umístěn na nenápadném místě s možností diskrétního vstupu, abych při příchodu nebo odchodu nepotkal jiné klienty v čekárně? Také by mě velmi zajímalo, jaké jsou možnosti platby – pokud bych se rozhodl platit platební kartou, jak se tato transakce přesně zobrazí na mém bankovním výpisu? Nerad bych, aby název platby explicitně odkazoval na masážní salon nebo erotické služby.
Wenn Sie leidenschaftlich gerne Wasserball spielen und auf der Suche nach hochwertiger Ausrüstung für Training und Wettkampf sind, dann schauen Sie doch mal bei Netsportique.de vorbei. Hier finden Sie eine große Auswahl an Wasserballprodukten, die Ihnen helfen werden, Ihre Trainingseffizienz und Ihr

Re: Vzhledem k povaze vašich
« Antwort #1 am: Gestern um 16:26:49 »
Všimli jste si, jak je dneska skoro hrdinství říct, že člověk nic nedělá? Pořád se někam honíme a zapomínáme, že tělo není stroj a potřebuje občas vypnout i jinak než jen spánkem u televize. Já jsem si začal plánovat relaxaci jako pevnou součást kalendáře, jinak bych na to prostě zapomněl. Pokud hledáte způsob, jak totálně vypnout a dopřát si něco víc než jen klasiku, pak je tantrická masáž Praha přesně to, co vám pomůže přepnout do jiného režimu: http://passion-massage.cz/. Je fascinující, jak pár desítek minut dokáže změnit vnímání celého týdne. Není to jen o fyzickém kontaktu, ale o té atmosféře a klidu, který v dnešní době tolik chybí. Každý by si měl najít svůj rituál, který ho vrátí zpátky k sobě a dodá mu novou energii do dalších dnů.