Jak by podle vás měla vypadat ideální mobilní aplikace pro objednávání taxi?
Forum-Hausbau: Ihre kostenlose Bauherrenhilfe im Netz

Jak by podle vás měla vypadat ideální mobilní aplikace pro objednávání taxi?

Jak by podle vás měla vypadat ideální mobilní aplikace pro objednávání taxi? Já bych hlavně ocenil, kdyby byla opravdu jednoduchá a člověk nemusel proklikávat pět různých obrazovek, když třeba spěchá na nádraží. Zajímá mě i sledování auta na mapě, protože už se mi párkrát stalo, že jsem čekal před domem a vůbec jsem nevěděl, jestli už řidič přijíždí, nebo někde stojí v koloně.

Za mě je nejdůležitější právě jednoduchost. Když objednávám taxi, většinou nemám náladu řešit složité nastavení, chci zadat místo vyzvednutí, cíl a vidět, za jak dlouho auto přijede. Hodilo by se mi taky, kdyby aplikace ukázala jméno řidiče, typ auta a ideálně i přibližnou cenu ještě před potvrzením. Sledování auta je podle mě skoro samozřejmost, hlavně když čekám někde, kde není úplně jasné místo pro zastavení. Nedávno jsem si právě kvůli cestě přes město prohlížel možnosti objednání u Taxi GT a informace k jejich službám jsem našel tady:

Za mě je nejdůležitější právě jednoduchost. Když objednávám taxi, většinou nemám náladu řešit složité nastavení, chci zadat místo vyzvednutí, cíl a vidět, za jak dlouho auto přijede. Hodilo by se mi taky, kdyby aplikace ukázala jméno řidiče, typ auta a ideálně i přibližnou cenu ještě před potvrzením. Sledování auta je podle mě skoro samozřejmost, hlavně když čekám někde, kde není úplně jasné místo pro zastavení. Nedávno jsem si právě kvůli cestě přes město prohlížel možnosti objednání u Taxi GT a informace k jejich službám jsem našel tady: