Коли я тільки починав працювати з металом, на поради старших майстрів звертав мало уваги, але з роками зрозумів: економити на якості сталі – собі дорожче. Тому для своїх проєктів обираю перевірене, і квадратна труба 100х100 від Метінвест-СМЦ –
https://metinvest-smc.com/ua/products/truba-profilnaya/contour-number;100kh100/ це саме той випадок, коли впевнений у результаті на всі сто. Вона виготовлена за всіма стандартами, з чіткою геометрією та рівномірною товщиною стінки, що гарантує надійність конструкції без сюрпризів у вигляді тріщин або деформацій. До того ж компанія дає змогу перевірити справжність сертифікатів онлайн, що для мене як для практика є знаком абсолютної прозорості та відповідальності виробника. Я не раз переконувався, що дешевший прокат часто має приховані дефекти, які вилазять уже в процесі зварювання або під навантаженням, а от з цією трубою працювати одне задоволення – і ріжеться, і вариться як треба. Тож якщо вам потрібна по-справжньому міцна основа для вашого будівництва, раджу звернути увагу на цей варіант.